Restaurant in Utrecht

Bent u op zoek naar een restaurant in Utrecht en omstreken? Bij Buitenplaats Geesberge bent u dan aan het juiste adres. Gelegen in een rijksmonument aan de Rivier de Vecht tussen Maarssen en Breukelen is ons restaurant Geesberge met zijn grote terras en eigen aanlegsteiger een bijzondere locatie voor u en uw gezelschap. Bij Restaurant Geesberge bent u de gehele dag, het gehele jaar welkom. U kunt komen genieten op ons grote terras van het mooie uitzicht over de Vecht of verwarm u binnen bij de open haard.

Stijlvol dineren aan de Vecht doet u bij Geesberge Restaurant in regio Utrecht. Ons restaurant biedt u vele voordelen, waaronder ook de volgende:

  • Een bijzondere en unieke locatie;
  • Restaurant, Bed & Breakfast en botenverhuur in één;
  • Ook fietsen huren is bij ons mogelijk;
  • Alle overnachtingen bij onze B&B zijn inclusief uitgebreid ontbijt;
  • Toplocatie voor een feest, uitje of borrel;
  • Diverse arrangementen mogelijk;

Wilt u direct een tafel reserveren bij ons restaurant in regio Utrecht? Maak dan gebruik van ons reserveringsformulier. Voor vragen kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar via telefoon nummer 0346 – 561 435. Bij gebruik van ons contactformulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ons restaurant in regio Utrecht is gevestigd aan Zandpad 23 in Maarssen.

Goed eten voor een redelijke prijs bij ons restaurant in Utrecht en omstreken

U kunt bij ons restaurant in Utrecht en omstreken terecht voor gewoon een kop koffie, maar ook voor de lunch, borrel of diner. Naast onze menukaart serveren wij ook een keuze van de chef: een wisselend pasta- en visgerecht en een dagsoep. Op de menukaart staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Kijkt u voor de gerechten op onze menukaart(en). Goed eten voor een redelijke prijs! Daar staan wij als restaurant Geesberge ook voor.

Allergie? Meld het ons: wij passen de gerechten graag voor u aan. Ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht voor lunch, borrel of diner. Kijk hiervoor bij arrangementen of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij leveren graag maatwerk om zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen!

Heeft u iets te vieren? Geesberge Restaurant in regio Utrecht is een bijzondere locatie

Zoekt u een toplocatie voor een feest, bruiloft, (bedrijfs)uitje of borrel? U kunt bij ons terecht met kleinere gezelschappen en met grote partijen. Een verjaardagsfeest met een jaren ' 80 disco of een BBQ met uw voetbalteam of vereniging? Wij regelen het voor u. Geen zin om daarna naar huis te rijden? Reserveer voor u en uw gezelschap kamers in onze B&B en wordt wakker met ruim zicht over de prachtige Vecht!