Eten en drinken

Welkom bij Buitenplaats Geesberge!

Gelegen in een rijksmonument aan de rivier de Vecht tussen Maarssen en Breukelen is Buitenplaats Geesberge met zijn grote terras en eigen aanlegsteiger een bijzondere locatie.

Bij Buitenplaats Geesberge bent u de gehele dag, het gehele jaar welkom: Geniet op ons grote terras van het mooie uitzicht over de Vecht of warm je binnen op bij de open haard. 

U kunt bij ons terecht voor gewoon een kop koffie maar ook voor de lunch, borrel of diner. Naast onze menukaart serveren wij ook een keuze van de chef: een wisselend pasta- en visgerecht en een dagsoep. Goed eten voor een redelijke prijs! 

Ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht voor lunch, borrel of diner. Kijk hiervoor bij arrangementen of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij leveren graag maatwerk om aan uw wensen tegemoet te komen!

Voor onze zakelijke gasten is Buitenplaats Geesberge een zeer geschikte ontmoetingsplek: Buitenplaats Geesberge ligt centraal tussen Amsterdam en Utrecht in en wij beschikken over een eigen grote parkeerplaats en gratis WIFI. 

Naast het restaurant beschikt Buitenplaats Geesberge tevens over een Bed and Breakfast (zie onder B&B) en een boot, een parlevinker, om de rivier de Vecht in al zijn glorie te bewonderen. Ook verhuren wij in het zomerseizoen elektrische sloepen die u zelf kunt varen zodat u met een gezelschap tot 6 pers. kunt genieten op de Vecht.  

Wilt u liever op de fiets de natuur bewonderen? Ook daar hebben wij aan gedacht: U kunt bij ons fietsen huren. Graag wel even van tevoren reserveren. Daarnaast hebben wij oplaadpunten voor elektrische fietsen en zijn wij opstappunt van de fietsboot. 

Geesberge: het mooiste terras & restaurant in Utrecht en omstreken!